Welkom bij Hotel Orchidee

Viersterrenhotel, perfect voor een business trip of een kort vakantieverblijf

In het centrum van Aalter biedt hotel Orchidee u comfortabele tweepersoonskamers en ruime suites voor een geslaagd verblijf zonder zorgen of een weekendje weg.

Ons hotel maakt zijn viersterrenstatus meer dan waar: elke kamer beschikt over airconditioning, flatscreen-tv met digitale televisie, gratis wifi, gratis kluis, koelkast, waterkoker en badkamer met inloopdouche. De ruimere suites beschikken over dezelfde faciliteiten, maar hebben een badkamer met bad en een aparte slaapkamer met tweede tv.

De bereikbaarheid is een van onze grote troeven. Ons hotel ligt vlak bij de E40-snelweg. De reistijd naar Brugge en Gent bedraagt minder dan een kwartier. Naar Brussel en Antwerpen doet u er minder dan een uur over. Het station ligt op een kwartiertje wandelen. Uw wagen parkeert u veilig en gratis op de publieke parkeerplaatsen tegenover en naast het hotel.

De gezellige ontbijtruimte vormt het decor voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Het buffet is altijd verzorgd, vers en zeer uitgebreid met onder andere vers fruit, pancakes, eitjes en fijne vleeswaren.

Bar met uitgebreide bierkaart

De bar van Hotel Orchidee is ruim en gezellig en bevindt zich op het gelijkvloers. U kunt er genieten van een grote selectie Belgische bieren en van meer dan 70 soorten whisky en andere sterke dranken. Hotelgasten zijn er meer dan welkom, maar de bar wordt ook bezocht door niet-hotelgasten. Daardoor heerst er altijd een uitnodigende gezelligheid.

De jaarlijkse kermis gaat door op de parking voor het hotel van 16 tot 24 september 2023. Op 16,17,20,23 en 24 september zal er geluidsoverlast zijn tot ongeveer middernacht.

Het laadpunt van Fastned is niet beschikbaar tijdens de volledige duur van de kermis.